Wij vinden het erg leuk om bij  kinderen de ontwikkeling te zien en ze daarbij te ondersteunen in hun ontwikkeling. Dit doen we door met ze te knutselen, boekjes lezen, zingen, dansen, naar buiten te gaan en ze vrij te laten spelen. We gebruiken graag thema's waar we dan een aantal weken mee bezig zijn. Daarbij geven we VVE KIKI aan kinderen (Vroeg- en Voorschoolse Educatie). Waarbij Kiki een beer is die van alles beleeft. Ook aangedragen thema's van kinderen door iets uit hun omgeving of school kunnen worden gebruikt. Sinds kort hoort hier ook VVE AAP! bij. 

Het aanbieden van kleinschalige opvang aan huis is iets waar wij enthousiast van worden. Deze manier van opvang maakt dat er aandacht is voor het kind als individu, maar ook dat er ruimte is om in een veilige sfeer om te leren gaan met andere kinderen.

Wij beschikken over een ruime opvang en een grote ruime afgesloten tuin. Hierdoor hebben de kinderen alle ruimte om te spelen. Voor alle leeftijden is er voldoende speelgoed ter beschikking.  Er is een afgesloten ruimte aanwezig met goedgekeurde veilige bedjes voor kinderen die overdag slapen. Ook hebben we Lutje Potjes, zodat de kinderen ook buiten kunnen slapen als de ouders dat graag willen. 

We gaan graag met de kinderen naar buiten. We bevinden ons vlakbij het bos waar iedere keer weer andere dingen te zien zijn. Ook zijn we lid van Speeltuinvereniging Beerta. Op de kinderboerderij is ook altijd wel wat te beleven en bij slecht weer is de bibliotheek vaak een groot succes.

Voor de kinderen proberen we een vast dagritme te hanteren. Het dagritme laten we zien met dagritme kaarten zodat voor de kinderen duidelijk is wat er die dag op het programma staat. Voor baby's wordt voor zover mogelijk het eigen ritme aangehouden.