In overleg met u maken we een contract voor de uren die u nodig heeft, dus geen verplichte afname van lange dagdelen. Vakantieweken en feestdagen, wanneer De Bosbengels dicht is, betaalt u niets. Vakantieweken worden ruim van te voren bekend gemaakt, zodat u hier rekening mee kunt houden.

De uurprijs is al vanaf 0,39 euro per kind, omdat u van de overheid kinderopvangtoeslag kunt ontvangen. Hoeveel toeslag u krijgt, hangt af van uw inkomen en van uw aantal kinderen dat naar de opvang gaat. U kunt dit zelf aanvragen of een proefberekening maken op www.toeslagen.nl. Om toeslag te ontvangen moet u ingeschreven staan bij een gastouderbureau. Het maximale tarief waarover u toeslag kunt ontvangen is door de belastingdienst per 1 januari 2021 gesteld op 6,47 per uur, per kind.

Vanaf 1 januari 2021 bedraagt de bruto uurprijs  5,90 euro per kind, dit is exclusief de kosten voor het gastouderbureau. De kosten van het gastouderbureau kunt u ook opgeven bij de kinderopvangtoeslag. Ik ben bij verschillende gastouderbureaus aangesloten. Wilt u de kinderopvangtoeslag regelen bij een ander bureau, dan is dit ook mogelijk. 

Flesvoeding dient door de ouders zelf meegegeven te worden, evenals dieetvoeding.

Luiers, luierdoekjes, lunch, fruit, drinken en een koekje zitten bij de prijs inbegrepen.