Ik ben Natasja Verhoeven en woon samen met Maurice Heinsbroek. We hebben samen 4 zonen, geboren in 2011, 2012, 2016 en 2020. Uit een eerdere relatie heb ik een dochter uit 2006. Ik ben werkzaam geweest op een school voor kinderen met een beperking (cluster 2) en heb een jaar bij een kinderdagverblijf gewerkt op verschillende groepen. Toen ik op het kinderdagverblijf werkte ben ik ook begonnen met het gastouderschap bij mij thuis. Ik kon dit in het begin goed combineren, maar omdat ik steeds meer aanmeldingen kreeg ben ik volledig als gastouder gaan werken. Ik heb dit gedaan tot 2014, omdat we dit jaar verhuisd zijn naar Scheemda.

In 2017 was het tijd om weer als gastouder aan de slag gegaan en per 6 december 2017 ben ik weer ingeschreven in het LRKP. Sinds juni 2018 beschik ik over een aparte kindvriendelijke ruimte aan huis waar de opvang plaatsvindt. Op 1 november 2021 zijn we officieel gestart als kinderdagverblijf!

Ik ben in bezit van een geldig EHBO diploma,  BHV, VOG en heb een VVE certificaat (Kiki).  Verder volg ik regelmatig cursussen die betrekking hebben op de ontwikkeling van kinderen. Maurice heeft ook een BHV-certificaat.