Ik ben Natasja Verhoeven en woon samen met Maurice Heinsbroek. We hebben samen 4 zonen, geboren in 2011, 2012, 2016 en 2020. Uit een eerdere relatie heb ik een dochter uit 2006. Na het afronden van de pabo ben ik werkzaam geweest op een school voor kinderen met een beperking (cluster 2) en heb een jaar bij een kinderdagverblijf gewerkt op verschillende groepen. Toen ik op het kinderdagverblijf werkte ben ik ook begonnen met het gastouderschap bij mij thuis. Ik kon dit in het begin goed combineren, maar omdat ik steeds meer aanmeldingen kreeg ben ik volledig als gastouder gaan werken. Ik heb dit gedaan tot 2014, omdat we dit jaar verhuisd zijn naar Scheemda.

In 2017 was het tijd om weer als gastouder aan de slag gegaan en per 6 december 2017 ben ik weer ingeschreven in het LRKP. Sinds juni 2018 beschik ik over een aparte kindvriendelijke ruimte aan huis waar de opvang plaatsvindt. Op 1 november 2021 zijn we officieel gestart als kinderdagverblijf! 

Op maandag en dinsdag is Naomi Ploeger aanwezig en op donderdag en eventueel woensdag en/of vrijdag is Natascha Uchtman in de opvang te vinden. Samen zijn wij de vaste leidsters van de kinderopvang, zodat ouders en de kinderen precies weten wie er wanneer is en wij, de leidsters, de kinderen ook door en door kennen. 

Voor het in goede banen lijden van de contracten en betalingen ben ik aangesloten bij Kinderland. Dit is een onderdeel van Gastouderland, alleen dan op het kinderdagverblijf gericht. Zij hebben jarenlange ervaring met contracten, facturen en andere regels omtrent kinderopvang, zodat ook de financiële kant goed geregeld is. 

Ik ben in bezit van een geldig EHBO diploma,  BHV, VOG en heb een VVE certificaat (KiKi).  Alle medewerkers zijn minimaal in het bezit van een EHBO diploma en VOG. Natascha heeft een BHV-certificaat en is VVE geschoold (Uk en Puk). Verder worden er  regelmatig cursussen gevolgd die betrekking hebben op de ontwikkeling van kinderen. 

 

Documenten, zoals het pedagogisch beleid en de GGD rapporten kunt u hier vinden:

Kinderland - Kleinschalige opvang - Documenten (kdvkinderland.nl)